yhteisen matkamme vaiheet

1. Yhteydenotto

Kaikki alkaa siitä, että kuulen sinusta ja sovimme puhelinkeskustelun. Tutustun sinuun hieman ja sovimme ajan tulevaan keskusteluun. Aito Art kuvaus on matka, joka tehdään yhdessä alusta loppuun asti ja meidän matkamme alkaa tästä.

2. Tutustumiskäynti

Haluan tutustua sinuun ja oppia ymmärtämään millaisena haluat tulla nähdyksi. Tutustut samalla myös minuun, kun keskustelemme kaikessa rauhassa toiveistasi ja haaveistasi. Samalla saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi aina valmistautumisesta valmiiden tuotteiden hintoihin. Tässä keskustelun lomassa syntyvät juuri ne ihanimmat ideat ja suunnitelmat mitä sykähdyttävimpiin taidekuviin. Kun kuvauspäivä on sovittu, vahvistat varauksen kuvausmaksulla.

3. Kuvauspäivä

Kuvauspäivänä sinä olet päivän päätähti ja koko kuvaustiimimme on paikalla juuri sinua varten. Sinun ei tarvitse tietää miten olla, tai miten toimia, sillä minä pidän sinusta huolta. Seuraat vain esimerkkiäni ja osaat varmasti. Tulet nauttimaan joka hetkestä, sillä se kaikki on sinua varten valmistettu. Tämä on sinun päiväsi.

4. Valintatilaisuus

1-3 viikkoa kuvauksesta istumme jälleen saman pöydän ääreen. Näet upeat kuvasi ensimmäistä kertaa kauniissa viedeoesityksessä, jonka jälkeen pääset valitsemaan parhaat kuvasi seinille ja pöydille. Lupasin auttaa sinua koko matkan ajan ja olen apunasi myös tässä, jotta saat juuri ne ihanimmat kuvat juuri oikeisin tuotteisiin. Voit halutessasi valita kuviin myös Fine art viimeistelyn. Tuotteet ostetaan valintatilaisuuden yhteydessä, jonka jälkeen ne viimeistellään huolellisesti ja tarkasti. Tämän jälkeen ne lähetetään parhaiden kuvalaboratorioiden huomaan valmistusta varten.

5. Odotus palkitaan

2-6 viikkoa valintatilaisuudesta taulut, kirjat ja lippaat ovat valmiita ja saat ihailla niitä vihdoin tauluna seinälläsi, kirjana kädessäsi ja lippaana pöydälläsi. Muistot tästä ihanasta kuvauspäivästä säilyvät näiden kuvien avulla vielä tuleville sukupolvillekin. Oli ihana tehdä tämä matka kanssasi.