Yhteinen matkamme vaihe vaiheelta

Tutustuminen

Kun me ensin tutustumme, me voimme luoda yhdessä jotain aivan ainutlaatuisen ihanaa. Yhdessä me voimme löytää sinun unelmillesi muoto, joka kuvauspäivänä ikuistetaan. Tutustumisen ansiosta tiedät myös, miten kuvaukseen valmistaudutaan. Tämän tapaamisen jälkeen sinun ei tarvitse jännittää kuvauspäivää yhtään niin paljon.

Kuvaus

Tämä on sinun päiväsi loistaa. Kuvauspäivä alkaa sillä, että studiollemme saapuu ihan sinua varten tilattu meikkaja-kampaaja, saat koktail-paloja ja kuplivaa. Me ohjaamme kuvauksessa sinua kameran edessä ja voit keskittyä nauttimaan päivästäsi kuningattarena. Saat nauttia siitä, miten ihana olet juuri nyt ja juuri tässä. Tavoitteemme on, että tämä päivä säilyy ihanan muistona sydämessäsi pitkään.

Ensi-ilta

Tänään näet kuvasi ensimmäistä kertaa. Näet, miten upea oletkaan ja miten suorastaan sädehdit kameran edessä. Tämä on se hetki, kun huokaiset ihastuksesta ja onnen kyyneleet pyrkivät silmäkulmiin. Vaikka vaikka näkemäsi kuvat ovat vasta luonnoksia, tulet rakastamaan niitä. Autan sinua valitsemaan ne kuviesi kirkkaimmat timantit, jotka ikuistetaan kauniisiin kuvatuotteisiin.

Taiteilija työssään

Nyt on se hetki, jolloin kuvasi pääsevät mestarin käsiin. Aivan kuten puuta pitää muotoilla sen tahtoa kuunnellen, niin mekin valmistamme kuviasi. Kuvien värit ja tunnelmat rakentuvat pikkuhiljaa. Niistä tulee kauniita yksilöllisiä taideteoksia jo ennen kuin ne lähtevät kuvalaboratorioiden hellään huomaan. Ne ovat sinun aarteitasi ja me tiedämme sen.

Matkamme on valmis

Kuvatuotteet tulevat kuvalaboratoriosta ja saat nauttia niistä tauluina seinilläsi ja kirjoina pöydälläsi. Tämä on ollut ihana matka yhdessä. Kiitos.