valokuvauselämys

Ennen kuvausta tapaamme, sillä haluan tutustua sinuun ja kuulla miten haluat tulla nähdyksi. Voimme sovittaa upeita coutoure-asuja ja luoda odotusta kuvauspäivään.

Kuvauspäivänä tavoitteeni on saada olosi rennoksi ja arvostetuksi. Koko päivä on varattu sinulle. Sinua hemmotellaan meikillä ja kampauksella, kuohuvalla ja  cocktail-paloilla. Voit pukea yllesi lempivaatteesi ja saat käyttöösi myös koko upean coutoure-asujene valikoiman. Koska olen oppinut tuntemaan sinut jo tapaamisellamme ennen kuvausta, olen voinut tehdä kaiken sinulle valmiiksi. Nyt on sinun aikasi nauttia.

Tunneyhteys

Kuvien näkeminen ensikertaa saa silmäsi kostumaan ja sydämesi täyttyy lämmöstä. Nämä taidekuvat ovat aarteita. Ne muistuttavat sinua omasta kauneudestasi ja siitä, että sinun tarinallasi on suuri voima. Käytän aikaa ja huolellisuutta myös käsitellessäni kuvia, sillä haluan varmistaa, että tallennan jokaisen yksityiskohdan vahvistaakseni sinun tarinasi välittymistä..

Lahja itsellesi

Varatessasi valokuvauselämyksen minulta, annat lahjan itsellesi – lahjan muistoista ja tunteista, jotka säilyvät aina. Älä odota, sillä olet ainutlaatuinen juuri nyt ja sinä ansaitset tulla nähdyksi juuri sellaisena kuin olet.