Valokuvataiteilija Riina Sorjonen

Jos olet kuullut nauruni kerran, tunnistat sen, kuuletpa sen missä yhteydessä tahansa, sillä niin hersyvä ja tarttuva se on. Hassunkurinen ja itseironinen huumorini tuottaa usein naurua myös muissa. Siksi minulle kai sanotaankin usein, että seurassani on helppo olla ihan oma itsensä juuri sellaisena kuin on. Sitähän minäkin aina olen, juuri sellainen kuin olen, rollaattorilla tai ilman.

Kuvien kuuntelija

Värien luomat tunnelmat ovat minulle valtavan tärkeitä, mutta samoin kuin puuta pitää käsitellä sen tahtoa kuunnellen, kuuntelen minäkin kuviani. Täydellinen on harvoin kaunista ja siksi minua kiehtoo valokuvataiteilijana ne pienet säröt, jotka tekevät kauniista mielenkiintoisen. Samat säröt tekevät meistä ihmisistä niin ihanan yksilöllisiä. 

”Elämä ei ole odottamista, että myrsky menee ohi. Se on oppimista tanssimaan sateessa.”
– Vivian Greene-