Tilaus- ja toimitusehdot

Tietoja Aito Art Oy:sta

Aito Art Oy on Keski-pohjanmaalla tunnettu maalauksellisista valokuvistaan. Verkkokaupan ansiosta tuotevalikoimamme tavoittaa asiakkaita koko Suomen alueella erityisesti taiteen ja Viiltävä valo- projektin osalta, joka lisää tietoisuutta Hortonin neuralgiasta.

TUOTTEET JA HINNAT

Verkkokaupassamme olevat tuotteet ovat saatavissa studioltamme tai ne ovat toimitettavissa postitse Suomessa oleviin osoitteisiin. Pyrimme ilmoittamaan tarkat tuoteselosteet kunkin tuotteen yhteydessä, emme kuitenkaan vastaa tuotetiedoissa olevista virheistä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja. Tuotteet ovat myös noudettavissa studioltamme kuluitta erikseen sovittuna ajankohtana.

TILAAMINEN

Tuotteet ovat tilattavissa verkkokauppamme ostoskorin välityksellä. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa tilaajan nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Asiakasrekisterimme on henkilörekisterilain mukaisesti luottamuksellinen ja emme luovuta sen tietoja ulkopuolisille.

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta se nopeuttaa asiointia. Lisäksi pystyt seuraamaan tilauksiasi ja näet tilaushistoriasi asiakastilisi hallintapaneelista.

Vastaanotamme tilauksia myös ulkomailta, joiden toimituskulut määräytyvät tapauskohtaisesti.
Pidätämme oikeuden perua asiattomasti tehdyt tilaukset.

MAKSUTAVAT

Verifone tarjoaa maksutavat. Lisää tietoa tarjotuista maksutavoista löydät:
https://www.verifone.com/fi/fi/henkilotietolain-mukainen-tietoseloste

TOIMITUSALUE

Suomi, Ruotsi, Tanska ja Baltian maat. Jos haluat tilata tuotteita muihin EU-maihin, ota meihin yhteyttä

TILAUKSEN TOIMITUSKULUT

Toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta ja lähetyksen koosta/painosta.

NOUTO AITO ART STUDIOLTA

Voit valita toimitustavaksi myös noudon studiolta. Nouto tapahtuu studioltamme erikseen sovittuna aikana, osoitteesta Oksatie 4, 67400 Kokkola.

TUOTTEIDEN TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 2-7 arkipäivää, ellei tuotteen Lisätiedot-lehdellä toisin mainita. Toimitusajalla tarkoitamme tilauksen vastaanottamisen ja tilauksen postittamisen välistä aikaa, arkipäivinä.
Tarkista tuotekohtainen toimitusaika aina tuotesivulta.

Palautus ja vaihto verkkokaupan tilauksissa

Aitoart.fi verkkokaupasta ostetuilla EU:n alueelle toimitetuilla tuotteilla on kuluttaja-asiakkaalla 14 päivän palautusoikeus *). Kuluttajan on erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta myyjälle.
Peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta ja tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa ilmoituksesta. 14 vuorokauden palautusoikeuden ylittäviä palautuksia ei huomioida. Tuotteen noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruutukseen.

Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen. Kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen samaan tapaan kuin myymälässä. Jos kuluttaja huolellisuusvelvoitteensa vastaisesti ottaa tuotteen käyttöönsä, hän vastaa tuotteen arvon alentumisesta. Jos tuote on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tuotteen koko sen arvolla.

*) Digikirjojen sisällön osalta peruuttamisoikeutta on rajoitettu. E-kirjoilla ja äänikirjoilla ei ole peruuttamisoikeutta.

Emme vastaa kuljetuksessa kadonneista palautuksista. Emme myöskään lunasta palautuksia postiennakolla. Tilaaja vastaa tuotteen palautuskuluista.

Otathan yhteyttä ennen palautuksen lähettämistä sähköpostilla kauppa(at)aitoart.fi.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

– nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
– tilausnumero, (asiakasnumerosi)
– selvitys palautuksen/vaihdon syystä

Paketin päältä pitää aina löytyä lähettäjän nimi, osoite ja puhelinnumero.

Palautus tulee lähettää huolella suljetussa postituskuoressa tms., joka ei ole läpinäkyvä. Mikäli asiakaspalautuksen tuotteet on pakattu huolimattomasti ja sen vuoksi häviävät tai vahingoittuvat kuljetuksessa, Aito Art Oy ei ole korvausvelvollinen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme kauppa(at)aitoart.fi.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa tai muulla palveluntarjoajalla, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin tai muulle palveluntarjoajalle.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Kuluttajan tekemä tilaus on peruutettavissa ennen paketin lähettämistä, sähköpostitse kauppa(at)aitoart.fi.
Mainitsethan tilausnumeron peruutusta tehdessäsi

NOUTAMATTA JÄTETTY PAKETTI

Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen EI ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Jos asiakas ei nouda pakettia, on Aito Art Oy:lla oikeus veloittaa asiakkaalta 25 euroa käsittely- ja toimituskuluja.

LOPPUUNMYYDYT TUOTTEET TILAUKSELLASI

Valitettavasti joskus tapahtuu niin ikävästi, että onnistut tilaamaan sellaisia tuotteita, jotka jostain syystä ovat loppuneet varastostamme. Ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse tai puhelimitse ja tarjoamme sinulle samalla korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen löytyy. Tämä ei koske tarjous-/kampanjatuotteita.

POISTO-tuotteet: poistuvat valikoimista ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Aito Art Oy:n ja tavarantoimittajan varastotilanteen mukaan.

OUTLET-tuotteet: ovat varaston viimeisiä ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Aito Art Oy:n varastotilanteen mukaan.

TUOTE- ja TILAUSKYSELYT

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit lähettää meille sähköpostia kauppa(at)aitoart.fi.

Kiireellisissä kysymyksissä meidät tavoittaa puhelimitse: 050 5566 333

Tilauksiin liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostiimme kauppa(at)aitoart.fi. Käsittelyä nopeuttaaksesi mainitsethan mahdollisen tilausnumeron.