Näin kuvauskokemuksesi syntyy

1. Yhteydenotto

Kaikki alkaa siitä, että kuulen sinusta ja sovimme puhelinkeskustelun. Tutustun sinuun hieman ja sovimme ajan tulevaan keskusteluun. Aito Art kuvaus on matka, joka tehdään yhdessä alusta loppuun asti ja meidän matkamme alkaa tästä.

2. Tutustumiskäynti

Jotta voin tavoittaa haluamasi tunnelman kuviin ja valmistautua kuvaukseen hyvin, haluan tutustua sinuun ja muihin kuvattaviin hyvin ennen kuvausta. Tämä tutustumiskäynti antaa myös sinulle mahdollisuuden saada vastaus kaikkiin kysymyksiisi kuvausta ajatellen aina vaatetuksesta ja valmistautumisesta tuotteiden hintoihin. Usein tutustumiskäynnillä kuvauksen ideat kiteytyvät ja syntyy ihania oivalluksia, jotka välittyvät kuviin. Tämän tapaamisen jälkeen te tunnette minut kuvaajaana hieman paremmin ja minä tunnen paremmin teidät. Tutustumiskäynti toteutetaan yleensä asiakkaan kotona tai valokuvausstudiolla, mutta se on mahdollista toteuttaa myös etänä Zoomia käyttäen. Kuvauspäivä vahvistetaan kuvausmaksulla.

3. Kuvauspäivä

Kuvauspäivänä sinä olet päivän päätähti ja koko kuvaustiimimme on paikalla juuri sinua varten. Sinun ei tarvitse tietää miten olla, tai miten toimia, sillä minä pidän sinusta huolta. Seuraat vain esimerkkiäni ja osaat varmasti. Tulet nauttimaan joka hetkestä, sillä se kaikki on sinua varten valmistettu. Tämä on sinun päiväsi.

4. Valintatilaisuus

1-3 viikkoa kuvauksesta istumme jälleen saman pöydän ääreen. Näet upeat kuvasi ensimmäistä kertaa kauniissa viedeoesityksessä, jonka jälkeen pääset valitsemaan parhaat kuvasi seinille ja pöydille. Lupasin auttaa sinua koko matkan ajan ja olen apunasi myös tässä, jotta saat juuri ne ihanimmat kuvat juuri oikeisin tuotteisiin. Voit halutessasi valita kuviin myös Fine art viimeistelyn. Tuotteet ostetaan valintatilaisuuden yhteydessä, jonka jälkeen ne viimeistellään huolellisesti ja tarkasti. Tämän jälkeen ne lähetetään parhaiden kuvalaboratorioiden huomaan valmistusta varten.

5. Odotus palkitaan

2-4 viikkoa valintatilaisuudesta taulut, kirjat ja lippaat ovat valmiita ja saat ihailla niitä vihdoin tauluna seinälläsi, kirjana kädessäsi ja lippaana pöydälläsi. Muistot tästä ihanasta kuvauspäivästä säilyvät näiden kuvien avulla vielä tuleville sukupolvillekin. Oli ihana tehdä tämä matka kanssasi.